A ZOLLER Austria GmbH. a németországi E. ZOLLER GmbH. & Co. KG leányvállalata, melyet 1978-ben alapítottak Wolfgang Huemer és Eberhard Zoller urak. Az ausztriai Ried im Innkreis-ban található cégközpont bemutatóterme mindig nyitva áll ügyfeleink részére.

A ZOLLER beállító- és mérőgépek új generációja egyedülálló ergonómiájával és magas fokú flexibilitásával kápráztat el. ZOLLER-rel gyorsan, megbízhatóan, egyszerűen és µ-pontossággal mérhet – az előre beállított szerszámok csökkentik a selejtet és a gépek állásidejét, így garantálva az állandó minőséget és a gyarapodó profitot.

Az egyszerű mérési feladatoktól a komplex mérési kihívásokig, mint például a vágó élek előkészítése vagy komplett fogmarók kimérése, a ZOLLER minden esetben megoldást kínál. Jövőorientált technológiával, nagy precizitású termékekkel és következetes folyamatoptimalizálással, intelligens szoftveres megoldásokkal kombinálva biztosítják, hogy a gyártási folyamatok biztonságosabbá, gyorsabbá és gazdaságosabbá váljanak.

BEÁLLÍTÁS – MÉRÉS

 

ELLENŐRZÉS – MÉRÉS

AUTOMATIZÁLÁS

TÁROLÁS

Szerszámszekrény »toolOrganizer« –  átlátható tárolása és rendszerezése a szerszámoknak és kiegészítőiknek

Előnyök

  • Inteligens – Direct interfész a ZOLLER eszközkezelő szoftverhez
  • Átláthatóság – ellenőrző rendszer a kívánt alkatrész biztonságos és nyomon követhető kivételéhez
  • Egyszerű – Gyors lokalizálás, a szoftverben lévő tárolási helyek grafikus 3D megjelenítésének köszönhetően
  • Rugalmas- Hasznos fiókkombinációk minden alkatrészmérethez
  • Kombinálható – Elektronikus és mechanikus változatok kombinálhatók

Kivételezési és felcserélési hibák kizárva

A ZOLLER TMS Tool Management Solutions szoftverrel együtt a ZOLLER »toolOrganizer« ideális tárolási megoldás a szerszámok és kiegészítők számára.

A megfelelő mennyiségű szerszám mindig rendelkezésre áll egy meghatározott tárolási helyen. Kizárják a kivételezési és felcserélési  hibákat. Nincs szükség komplett szerszámok, szerszámalkatrészek vagy tartozékok keresésére. A kivételezések 100 %-ban nyomon követhetők és elemezhetők – köszönhetően a Termékstatisztikai Modul teljes dokumentációjának, felhasználóról, időről és mennyiségről.