Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat (sütiket) tárol a készülékén és webszerveren. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az Elfogad gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Bemutatkozás

Vállalkozásunk 2004-ben alakult a ZOLLER szerszámbemérő gépek és a SAACKE CNC szerszámköszörű centrumok magyarországi képviseleteként. Elsősorban ügyfeleink maximális megelégedettségére törekszünk, így csakis és kizárólag német „high-tech” termékek gondozásával foglalkozunk.

2010 mérföldkőnek számít a ROLATAST életében, amikor is szintén németországi vállalatok, mint a REVEN emulzió- és olajköd leválasztókat, a PCG keményfém rudakat, a CHIRON függőleges CNC megmunkáló központokat, majd 2014-ben a SCHERER-FEINBAU függőleges CNC esztergákat gyártó vállalatok bíztak meg bennünket termékeik hazai értékesítésével, szervizével. A 2015. év is tartogatott kellemes meglepetést cégünk életében, az aktuális MACH-TECH kiállításon foglaltuk keretbe a CHIRON csoporthoz tartozó szintén németországi STAMA függőleges CNC megmunkáló központokat gyártó vállalattal való együttműködésünket.

Munkatársaink a hét minden napján azért dolgoznak, hogy ügyfeleink a lehető legjobb támogatást kapják és gyártásbiztonságuk kifogástalan legyen.

Referenciáinkra a fémmegmunkáló, így mindenekelőtt az autóipar területén büszkék vagyunk!