A hagyományok útján  − sík-, profil- és palástköszörű gépek

A GEIBEL & HOTZ 1956 óta gyárt különböző köszörűgépeket és tartozékokat a hombergi (Ohm) telephelyén. Mára portfóliójuk számos precíziós sík-, profil- és palástköszörűt tartalmaz. Megbízható partnerként, a köszörülési folyamat minden területén ellátják ügyfeleiket a kisvállalkozásoktól az oktató cégeken keresztül egészen az autóipari beszállítókig.

.

TERMÉKEK

SÍKKÖSZÖRŰGÉPEK

A síkköszörűgépek lenyűgözőek egyszerű és áttekinthető működésükkel. Különösen alkalmas olyan cégek számára, ahol különböző gépkezelők dolgoznak a géppel. Nincs szükség programozási ismeretekre. Bevált elektromechanikus asztalmozgatás és két szervo előtoló tengely. Automatikus kőszabályozás az asztalról, kompenzációval. Különböző méretekben érhető el 400 x 200 mm-es munkaterülettől kezdődően. Egyedileg konfigurálható számos opcióval.

TOVÁBB

PROFILKÖSZÖRŰGÉPEK

Profilköszörűgépek CNC-vezérléssel a sík-, többsíkú-, ferde-, beszúró-, ferde beszúró és homlokköszörüléshez. Előre konfigurált profilköszörülési munka lehetséges. Az alapfelszereltség tartalmazza a teljes burkolatot, a mágnes asztalt és a közvetlen mérőrendszereket mindkét előtoló tengelyen.

TOVÁBB

PALÁSTKÖSZÖRŰGÉPEK

A palástköszörű gépek a bevált SINUMERIK 840 D Solution Line vezérlésen alapulnak. A speciálisan kifejlesztett felhasználói felület lehetővé teszi az összes geometriai és folyamatadat megadását párbeszéd folyamattal. A geometriai adatok megadhatók abszolút méretként vagy a betanítási folyamat segítségével. Az egyes alkatrészekhez vagy beállítási munkákhoz a gép összes tengelye kényelmesen működtethető elektromos kézikerékkel.

TOVÁBB

KÖRASZTALOS KÖSZÖRŰGÉPEK

A körasztalos köszörűgépek sok esetben leegyszerűsítik a lapos, forgásszimmetrikus munkadarabok sík- és lépcsős megmunkálását a klasszikus körköszörűgéphez képest. Különösen a nehéz munkadarabokat lehet egyszerűen a munkaasztalra rakni és kényelmesen beállítani. A sorozatgyártású alkatrészeket gazdaságosabban lehet megmunkálni, mint egy klasszikus síkköszörű géppel, mivel az irányváltásoknál nincs gyorsulás.

TOVÁBB

FÜGGŐLEGES KÖRASZTALOS KÖSZÖRŰGÉPEK

A függőleges körasztalos köszörűgépek kibővítik a körasztalos köszörűgépek moduláris kínálatát, kifejezetten a függőleges köszörűorsós külső és belső hengeres köszörüléssel. Az újonnan kifejlesztett gépkoncepció a síkköszörű gépeink és a palástköszörű gépeink jól ismert, jó tulajdonságait használja fel és egyesíti egy erőteljes csomagban. A fix oszlopos gépkialakítás és a körasztal elrendezése a mozgatható munkaasztalon nagy munkapontosságot, nagy merevséget és termikus stabilitást biztosít.

TOVÁBB