A Chiron FZ16 S five axis egy orsóval rendelkező, öttengelyes megmunkálóközpont, a pontos gyártás alappillére. A berendezés rendkívüli értékekkel tűnik ki a dinamika területén, s ezáltal kiemelkedő termelékenységet biztosít. Azaz több alkatrész gyártható a segítségével, egyedülálló pontossággal.

 

A Chiron DZ16 W egy duplaorsóval és munkadarabváltóval ellátott megmunkálóközpont, a párhuzamos be- és kirakodás miatt a nagy darabszámok specialistájának mondható. Fokozott dinamikával és példátlan pontossággal képes gyártani ez a berendezés akár az összetett alkatrészeket is. A high-tech moduloknak köszönhetően a legmagasabb igényekhez és egyedi termelési felhasználásra is kiválóan alkalmas a 16-os széria. Rendkívüli rugalmassággal bír a moduláris felépítésének köszönhetően. Alacsony  helyigény jellemzi még nagyszámú szerszámtárhely esetében
is. A gépágy kifejezetten merev, és csillapítja a rezgéseket annak különleges anyagának köszönhetően. A szerszámok be- és kirakodása a megmunkálási főidővel párhuzamosan is történhet.

Műszaki adatok: