Igazi, személyes kézfogás, fogadtatás. beszélgetések, személyre szóló tanácsok és természetesen a megmunkálási innovációk élő bemutatói: a CHIRON Group OPEN HOUSE 2022 rendezvényen mindez újra lehetséges lesz. Bemutatásra kerül például a két autó- és repülőipari hatékonyságnövelő, a DZ 25 P és a DZ 28 P öttengelyes megmunkálógép, valamint az intelligens szuperfiniseléshez fejlesztett Micro5. Az idei esemény további fénypontjai közé tartoznak az intelligens additív gyártási megoldások, valamint az új CHIRON 715 sorozat a többfunkciós komplett megmunkáláshoz, amely kiterjesztett valóságon keresztül kerül majd bemutatásra. A látogatók és a szakértők további, jövőre fókuszáló témái közé tartozik az automatizálás, a szolgáltatások, a felújítás és a folyamatpartnerekkel való jövőközpontú együttműködés.

Hozzáértő, okos, innovatív, fenntartható: Ez a négy pillér, amelyet a CHIRON Csoport szeretne, hogy megtapasztaljon és felfedezzen az idei OPEN HOUSE-on, az öt erős márka, a CHIRON, STAMA, CMS, FACTORY5 és GREIDENWEIS segítségével, amelyek mindegyike kiemeli szakértelmét az optimalizált termelékenység és alacsonyabb CO2-lábnyom mellett. A gyártási gyakorlathoz új impulzusokat ad a folyamatszakértelem 29 kompetenciapartnere is termékeivel és szolgáltatásaival, valamint a kompetens & intelligens, az innovatív és a fenntartható tematikájú három napos előadási programmal.

Összességében elmondható, hogy a 2022. május 11-től 13-ig tartó rendezvény kiváló platform az innovatív gyártási megoldásokhoz és az izgalmas, szakértői eszmecseréhez. Utóbbit példázza egyebek mellett a második nap végére tervezett, élőzenével kiegészített „Get Together” esemény.