Innovációk a gyakorlatban és mindenre kiterjedő szakértelem

PERFORMANCE MEETS PRECISION, azaz „A teljesítmény találkozása a pontossággal”: a CHIRON Csoport új mottója egyben ígéret is, amiről 2022. szeptember 13–17. között minden látogató megbizonyosodhat az AMB 2022 szakvásár 10-es csarnokának A41-es standján. A teljesítmény és a pontosság különleges kombinációja a termékek, megoldások és szolgáltatások teljes tárházát áthatja majd, így vezet fenntarthatóan produktív folyamatokhoz minden iparágban.

Marás és maróesztergálás, additív gyártás, automatizálás, kulcsrakész digitális megoldások, szolgáltatások és retrofit: az ötnapos rendezvény során a látogatók a teljes átfogó portfóliót megismerhetik, mélyreható információkat kaphatnak az őket érintő témakörökben, és szakértői beszélgetéseket is folytathatnak.

Csúcsgépek működés közben

A CHIRON Csoport három innovatív megmunkálóközpont élő működés közbeni bemutatóival tervezi demonstrálni a marás és maróesztergálás területén szerzett szakértelmét.
A hatékonyságot nagymértékben növelő HSK-A 100 interfésszel szerelt öttengelyes, 600 mm-es orsótávolságú DZ 22 W gép az autó- és a repülőgépipar számára gyárt komplex geometriájú alkatrészeket. Az automatizált, nagy pontosságú mikromegmunkálást a Micro5 megmunkálóközpontból és a Feed5 munkadarab-adagolórendszerből álló ultrakompakt plug-and-play megoldás mutatja majd be. Az új MT 715 two+ integrált munkadarab-kezeléssel rúd alapanyagból, multifunkcionális teljes megmunkáláshoz ajánlott, akár emberi beavatkozás nélkül.

Különleges moziélmény

Ha egyéb, nagy termelékenységű megmunkálóközpontokat szeretne működés közben látni, érdemes
ellátogatni a „CHIRON Csoport mozijába” is, amely naponta kétszer közvetít majd élő adást a németországi
Tuttlingenből. Vagy vethet egy pillantást az interaktív bemutatóteremre, ahol a STAMA 733-as sorozat végzi
majd a nehéz maróesztergálási és fúrási műveleteket, valamint az öttengelyes szimultán megmunkálást.

A legjobb teljesítmény minden területen

Személyesen találkozna a szakértőkkel a kiállítási standnál, hogy mindent megtudjon olyan szakterületekről, mint az additív gyártás, az automatizálás, a kulcsrakész rendszerek, a digitális megoldások, a szolgáltatások vagy éppen a retrofit? Az Additive Manufacturing területen az AM Cube 3D fémnyomtató képviseli majd a lézeres felrakóhegesztők intelligens generációját. Egy exkluzív program során pedig a látogatók a legújabb innovációnak számító AM Coating rendszerbe is bepillantást nyerhetnek. Az AM Coating korrózió- és kopásálló bevonattal látja el például a hibrid vagy elektromos autók féktárcsáit.

A jövő gyártásának keretén belül a CHIRON Csoport a SmartLine szoftverportfólió digitális megoldásait is bemutatja. Mennyire okosak és intelligensek például a ProtectLine és a ConditionLine modulok a gyakorlatban? A szakértők ezt két együttműködő partnerrel együtt a DZ 22 W öttengelyes duplaorsós megmunkálóközponton mutatják majd be. A látogatók élőben követhetik végig,
miért jelent tényleges hozzáadott értéket a ZOLLER-rel végzett automatizált szerszámkezelés és a MOTOREX hűtőfolyadék-kezelés.

Regisztráljon és foglaljon időpontot a  https://chiron-group.com/de/AMB oldalon