8

MT és MT TWIN

MT und MT TWIN eszterga-maró központok

Hat oldalas komplett megmunkálás nagy termelékenységgel. Gazdaságos, pontos és rugalmas. Kicsi és nagy sorozatokhoz egyaránt.

Az MT 8-as eszterga-maró központok a nagyobb munkadarabok 5-tengelyes komplett megmunkálásáért a tokmányból vagy egy beállításból. Egy- és kétorsós változatban, egy és két esztergaorsóval. Ideális a stabil, erőteljes és pontos függőleges komplett maró-esztergáló megmunkáláshoz.

Az MT 8-as eszterga-maró központok megadnak minden szabadságot a rendkívül termelékeny gyártási folyamatok egyedi tervezéséhez. Az egy központon történő komplett gyártás biztosítja a hatékony minőségbiztosítást, kevesebb logisztikai kiadást és a gépkezelő saját felelősségét.

Munkadarabok integrált kezelése, meghatározott rakodási pozíciók és előkészített kapcsolódási pontok az egyszerű automatizálásért különböző be- és kirakodási rendszerrel.
Az eszterga-maró spektrumokból a legkülönbözőbb munkadarab geometriák és méretek just-in-time gyártása nagy darabárelőnnyel és időmegtakarítással megvalósítva.

Egy vezérlés minden forgácsoló technológiához: a maró, fúró és esztergáló műveletek bármilyen sorrendben kombinálhatók a gazdaságilag és technikailag optimális megmunkálási folyamatért.

A túlméretezett körasztalok és Torque technológiás befogókészülékek az A-tengelyen és erős esztergaorsók a B-tengelyen teszik lehetővé a stabil és pontos (egyidejű) 5-tengelyes megmunkálást – marva, fúrva és esztergálva.