7

MT 724 2C két munkaterű megmunkáló gép

Hat oldalas komplett megmunkálás nagy termelékenységgel.
Gazdaságos, pontos és rugalmas. Minden mérethez.

Hatoldali párhuzamos megmunkálás egy gépágyon, két, egymástól független állvánnyal.
Az MT-2C termelékeny gyártórendszerek kiválóan alkalmasak rúdanyagok, nyers munkadarabok, valamint félkész áruk megmunkálásához.

Munkaterületenként egy maróorsó és egy esztergaorsó kerül felhasználásra, ami 5-tengelyes, pontos és erős komplett megmunkálást tesz lehetővé.
Az első munkaterületen a 1-5. oldalak, a második munkaterületen párhuzamosan ugyanazon munkadarab 2-6. oldalai kerülnek marásra és esztergálásra. Az egyterű eszterga-maró központokhoz képest ez csaknem kétszeres termelékenységet tesz lehetővé.

MT 724 2C

A rendkívül termelékeny MT-2C esetében standard befogóeszközök, nagy szerszámtárak és a kezelőfelület optimális ergonómiája biztosít nagy rugalmasságot és rövid átállítási időt. Az eszterga-maró spektrumokból a legkülönbözőbb munkadarab geometriák és méretek just-in-time gyártása lehetséges, nagy darabárelőnnyel és időmegtakarítással megvalósítva.

A munkadarab kezelés alap automatizálása rúdadagolóval (vagy a nyers munkadarabok és félkész áruk esetében rakodóportállal) és felmarkolóval, valamint a szerszámkezelés alap automatizálása kiegészítő tárral lehetővé teszik az önálló gyártást, többműszakos üzemben is.

Egy vezérlés minden forgácsoló technológiához: a maró, fúró és esztergáló műveletek bármilyen sorrendben kombinálhatók a gazdaságilag és technikailag optimális megmunkálási folyamat érdekében.