Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat (sütiket) tárol a készülékén és webszerveren. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az Elfogad gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

ZOLLER

A ZOLLER Austria GmbH. a németországi E. ZOLLER GmbH. & Co. KG leányvállalata, melyet 1978-ben alapítottak Wolfgang Huemer és Eberhard Zoller urak. Az ausztriai Ried im Innkreis-ban található cégközpont bemutatóterme mindig nyitva áll ügyfeleink részére.

A ZOLLER beállító- és mérőgépek új generációja egyedülálló ergonómiájával és legmagasabb fokú flexibilitásával kápráztat el. Önöknek bármilyen követelményei is lennének: ZOLLER beállító- és mérőgép létezik az optimális összeállításban – az Ön termelésének igényeire szabva.ZOLLER-rel gyorsan, megbízhatóan, egyszerűen és µ-pontossággal mérhet - az előre beállított szerszámok csökkentik a selejtet és a gépek állásidejét, így garantálva az állandó minőséget és a gyarapodó profitot.

Az egyszerű mérési feladatoktól a komplex mérési kihívásokig, mint például a vágó élek előkészítése vagy komplett fogmarók kimérése, a ZOLLER minden esetben megoldást kínál. Jövőorientált technológiával, nagy precizitású termékekkel és következetes folyamatoptimalizálással a ZOLLER hosszú ideje tartja világszerte vezető szerepét.

Referenciáinkra a fémmegmunkáló, így mindenekelőtt az autóipar területén büszkék vagyunk!