Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat (sütiket) tárol a készülékén és webszerveren. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az Elfogad gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

CMS

A CHIRON csoporton belül a CMS a specialistája a felújított CHIRON , STAMA függőleges megmunkáló központoknak és SCHERER Feinbau CNC esztergagépeknek. A mintegy 40 márkaspecifikusan kiképzett alkalmazottat foglalkoztató CMS-hez a világ minden tájáról érkeznek használt gépek.

Az állapotfelmérés után minden beérkezett gépet megtisztítanak és szétszerelnek, majd egy előre meghatározott sorrend szerint mechanikusan, elektromosan és optikailag lépésről lépésre gyári alkatrészekből újjáépítenek. A cél az újszerű vagy annál is jobb állapot elérése. A jobb ebben az esetben azt jelenti,hogy a gép tulajdonosa modernizációs igényekkel is felléphet; ekkor a gép gyorsabb vezérlőt, robotegységet vagy akár ikerorsót is kaphat